Inhouse kompetence
Alt fra én og samme leverandør

Sådan skaber ODU en færdigpakket og skræddersyet løsning, hvor alt -  lige fra forespørgsel til følgeseddel - udføres under ét tag:

Kundeservice & Teknisk support
Kundenservice_850px-min.jpg

Kundeservice & teknisk support

I den første fase lærer vores interne og eksterne medarbejdere jeres applikation og hermed jeres krav til produktet at kende. Det fungerer bedst under en personlig samtale. Vi har en produktportefølje på 90.000 forskellige produkter – produktnummer 90.001 udvikler vi sammen med dig.
Vi udarbejder de tekniske og kommercielle krav i et intensivt samarbejde med vores Produktions- og Kvalitetsafdeling. Sammen med kunden udarbejder vi kravsspecifikationen.

Udvikling
Entwicklung_850px-min.jpg

Udvikling

Vi har udviklingscentre i Tyskland, USA og Kina og kan derfor servicere jer lokalt over hele verden. Du får ikke bare fordel af ODUs mange års erfaring med udvikling, men du får også mulighed for at kombinere den med ny viden fra virksomhedens egen forskning. Så du får produkter, som er specifikt udviklet efter jeres behov og samtidig i henhold til den nyeste tekniske udvikling.

Konstruktion
Konstruktion_850px-min.jpg

Konstruktion

Vores ca. 100 specialister i Konstruktion som i samarbejde med dig finder ud af, om projektet kan gennemføres rent teknisk. Vi baserer dette på de nyeste videnskabelige standarder og går gerne et skridt videre; Allerede under den interne afstemning og udvikling bruger vi simuleringsprogrammer for at fremstille og teste prototype. Det sker naturligvis så hurtigt som muligt.

Fremstilling af produkterne
Fertigung_850px-min.jpg

Fremstilling af produkterne

Efter at udviklingen er gennemført, sendes produktet til Produktionsafdelingen, som har været med i planlægningen fra starten. Hvis der kræves nyt værktøj, kan ODU også designe disse in-house og lave dem i ODUs egen værktøjsfremstilling – så passer de helt præcist. Herved opnår ODU en vertical integration på 80 %.

Jeres produktløsninger gennemgår forskellige produktionsstationer:

 • Sprøjtestøbning: Her laves isolatorer og mange af konnektorhusene
 • Drejeri: 152 drejeautomater drejer kontakter af vidt forskellige materialer
 • Stansning: Her produceres årligt op til 150 mio. kontakter
 • Plettering: Her får de drejede eller stansede kontakter belægning på, afhængigt af de individuelle krav til slutproduktet. Vi can også coate husene i vores egen pletteringsværksted.
 • Montage: Alle de hidtil fremstillede dele samles her ved hjælp af forskellige metoder -lige fra fuldautomatiske maskiner til manuel montage - hvorved slutproduktet opstår.
 • Kabelkonfektionering: Vi tilbyder en komplet løsning fra én enkelt leverandør.

Teknologitestcenter
TTC_850px-min.jpg

Teknologitestcenter

Vi udfører test og inspektion i eget laboratorie - Teknologitestcentret, også kaldet T²C - som blev oprettet i 2014.

De omfatter for eksempel:

 • Test af autoklaverbarhed
 • „Harsh environment“ test, hvor produktet udsættes for eksempelvis saltvand, ekstrem varme eller kulde
 • Lækagetest
 • Simulering af vibration
 • Ved samtidigt at udvikle produkterne og skabe pålidelige simuleringsforecasts kan vi komme med en hurtig og dermed økonomisk løsning.  

Bestås alle test, sendes produktet til kunden og er klar til anvendelse.