KVALITET
PÅ ALLE OMRÅDER

TOPKVALITET SOM EN OVERBEVISENDE GARANTI

I ODU Surface Engineering anvender vi de samme konsekvente og høje kvalitetsstandarder som i resten af ODU-koncernen - på alle arbejdsstadier og i alle produktionsprocesser.

Hos ODU består vores benchmark for kvalitet af meget mere end blot fejlfri ydeevne: Hvert produkt og service skal være en overbevisende garanti for kvalitet. Fordi vores kunder er dem, der vælger ODU som deres højt kvalificeret og pålidelig partner for fremtiden.

PÅLIDELIGHED SELV I DE MINDSTE DETALJER

Hver dag implementerer vores ODU-medarbejdere dette løfte om kvalitet i selv de mindste detaljer. Derfor er målinger af lagtykkelse og visuel inspektion en selvfølge selv i masseproduktion. For at opnå en pålidelig reproducerbar lagkvalitet og topresultater i masseproduktion begynder vores omfattende kontinuerlige kvalitetskontrol tidligt lige fra forebyggende vedligeholdelse og kontinuerlig overvågning af alle kemikalier og bade, herunder løbende kontrol af alle de it-baserede processer. Den konsekvente afsluttende inspektion udføres ved hjælp af de mest avancerede test- og måleanordninger, som f.eks. målesystemer for lagtykkelse baseret på røntgenfluorescens.

ODU Surface Engineering's omfattende kvalitetsstyring er certificeret i henhold til ISO 9001 og IATF 16949.

VI STRÆBER EFTER DET BEDSTE - OGSÅ I FREMTIDEN

Eftersom ODU's mål er at fortsætte med at levere førsteklasses produkter og tjenester for at imødekomme de mest krævende krav langt ind i fremtiden, har vi forpligtet os til en sofistikeret langsigtet kvalitetsstrategi. Den er fokuseret på løbende optimering og forbedring som et integreret fundament for alle processer i virksomheden og i samarbejde med vores omhyggeligt udvalgte leverandører. Her er optimering defineret som klare mål og målelige krav, der alle overvåges regelmæssigt. Hos ODU betyder dette ikke bare kvalitet, men også hensyn til miljøet og miljøbeskyttelse.

For yderligere information bedes du klikke her  >>