EN PERFEKT BEHANDLING

FOR EN PERFEKT OVERFLADE

OVERFLADEBEHANDLING TIL DE MEST KRÆVENDE KRAV

ODU Surface Engineering har givet specialiseret ekspertise og erfaring inden for overfladeteknik i årtier. Som en førende producent af overflader af højeste kvalitet leverer vi alle fordelene ved den nyeste teknologi til en lang række anvendelsesområder. Takket være vores høje grad af vertikal integration, samt vores omfattende ekspertise og viden på området kombineret med fleksible banebrydende systemer til galvanisering, producerer vi innovative, pålidelige og yderst økonomiske løsninger.

 • INDUSTRIELLE ANVENDELSER

  ODU opfylder kravene til moderne industrielle processer og seriel produktion gennem yderst funktionel og branchespecifik overfladebehandling. Som overfladeeksperter skaber vi topkvalitet, der er pålideligt reproducerbar til alle former for anvendelser, og dækker hele spektret indenfor elektronik og maskinteknik.

 • AVIATION

  Inden for aviation er overflader typisk udsat for meget specifikke omgivelsesforhold og skal være særligt modstandsdygtige over for påvirkninger, som f.eks. korrosion, tryk, densitet og temperatur. Kravene til kvalitet og pålidelighed er med andre ord ekstraordinært høje. ODU Surface Engineering har i årevis været blandt topspecialisterne og de mest anvendte leverandører inden for denne sektor.

 • DEKORATIVE OVERFLADER

  Det perfekt udseende og overfladebeskaffenhed kombineret med egenskaber såsom hårdhed og beskyttelse mod korrosion og slid - ved især design og produktion af dekorative overflader.

 • AUTOMOTIVE

  Innovativ, høj funktionalitet og fuldstændig pålidelig: Vi tilbyder konsistent topkvalitet for alle ønskede overfladeegenskaber og finish til de mange forskellige og strenge krav inden for bilindustrien, til luksuøst interiør og udvendigt design.

 • MEDICINSK TEKNOLOGI

  Overfladeegenskaber spiller en vigtig og ofte afgørende rolle inden for dette område og skal være perfekt kompatible med hinanden. ODU leverer fuldt pålidelige belægninger og efterbehandlinger, som er biokompatible og yderst robuste samt steriliserbare, autoklaverbare og af højeste renhedsgrad.

 • MILITÆR OG SIKKERHED

  Kravene til overflader er også særligt strenge ved militære og sikkerhedsmæssige anvendelser. Overfladerne kan være ikke-synlige og ikke-reflekterende og skal kunne anvendes under de hårdeste omgivelsesforhold og under høj mekanisk belastning. ODU giver den perfekte finish til alle valgte materialer og sørger for, at overfladerne er sikre til brug.