The ODU corporate group

Global repræsentation med perfekte forbindelser

ODU koncernen er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer og beskæftiger globalt 2.300 medarbejdere. Ud over hovedkvarteret i Mühldorf am Inn, Tyskland, har ODU også international produktion og distributionsnetværk i Sibiu (Rumænien), Camarillo (USA), Shanghai (Kina) og Tijuana (Mexico). ODU kombinerer alle relevante ekspertiseområder og nøgleteknologier, som omfatter design og udvikling, fremstilling af værktøj og specialmaskiner, injektionsstøbning, stansning, drejning, overfladebehandling samt montage og kabelkonfektionering.

ODU-virksomhedsgruppen er globalt repræsenteret med deres produkter og har et internationalt salgsnetværk. Hertil hører 11 salgslokationer i Kina, Danmark, Tyskland, Frankrig, Italien, Japan, Korea, Rumænien, Skandinavien, UK og USA samt en lang række globale salgspartnere.

INTERNATIONAL KVALITET LEVERET TIL KRÆVENDE MARKEDER

ODU har med sit kundefokus og sin implementeringskompetence manifesteret sig som førende leverandør af elektrisk forbindelsesteknik. Konnektorer fra ODU sørger for en driftssikker overførsel af effekt, signaler, data og medier på en lang række krævende anvendelsesområder: Både på de fremtidsorienterede vækstmarkeder som medicoteknikken, militær- , sikkerheds- og kommunikationsteknikken og måle- og kontrolteknikken og i etablerede brancher som industrielektronikken samt automotive.

Virksomheden, som er familieejet og økonomisk uafhængig, blev grundlagt i 1942.