The ODU corporate group

GLOBAL REPRÆSENTATION MED PERFEKTE FORBINDELSER

ODU Group er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer og beskæftiger globalt 1.900 medarbejdere. Ud over hovedkvarteret i Mühldorf am Inn, tæt på München i Tyskland, har ODU også international produktion i Sibiu, Rumænien, Camarillo USA og Shanghai, Kina.
ODU kombinerer alle relevante ekspertiseområder og nøgleteknologier i én virksomhed. Det omfatter design og udvikling værktøjskonstruktion og fremstillings af specialmaskiner, injektionsstøbning, stansning, drejning, overfladebehandling, montage og kabelkonfektionering.
ODU har repræsentation for sine produkter gennem et internationalt distributionsnetværk, som inkluderer ni salgskontorer i Danmark, England, Frankrig, Italien, Japan, Kina, Skandinavien, Tyskland og USA samt række globale distributionspartnere.

International kvalitet leveret til krævende markeder

Med sin fokus på kunderne kombineret med en solid og praktisk erfaring fra industrien har ODU etableret sig som en førende leverandør af elektrisk forbindelsesteknik. ODU’s forbindelsesteknik sikrer en pålidelig overførsel af effekt, elektroniske signaler, data og streamede medier inden for en række krævende og fremsynede applikationer som medicoelektronik, forsvars- og sikkerhedsteknologi og energiteknik samt inden for etablerede segmenter som industriel elektronik, test- og måleudstyr og automobilsektoren.
Den familieejede virksomhed er økonomisk uafhængig og blev grundlagt i 1942.