ODU’S COMPANY PHILOSOPHY
Our competence. Your benefit.

75 years of competence in connector technology

Som 75 års erfaring viser, så er enhver succesfuld forbindelse baseret på tillid. Det er vigtigt at have en partner, som man kan stole på – hele tiden. Vores dedikation til pålidelighed karakteriserer ODU og alle virksomhedens datterselskaber generelt. Vores erfaring betyder, at vores kunder modtager produkter med et teknologisk sofistikeret design og en førsteklasses produktionskvalitet. I løbet af årene har vi investeret millioner af euro i know-how, og disse investeringer fortsætter med markedets, branchernes og tidens krav.
Vi lytter nøje til kundernes ønsker, så resultaterne bliver gensidigt teknisk og økonomisk optimale. Tillid spiller også en vigtig rolle i forholdet til virksomhedens ansatte. ODU vil ikke bare være en attraktiv arbejdsplads. Vi vil også gerne have, at vores ansatte oplever en personlig og vedvarende tilknytning til såvel varemærket som virksomhedens værdier.

Vi er en kreativ virksomhed med et væld af ideer, innovation og bæredygtig teknisk udvikling. Det er en filosofi, som vi proaktivt fører ind i vores produktstrategi.

>> High-quality series products and application-specific solutions