Nyheder
News about ODU.

ODU-MAC® PUSH-LOCK – handy hybridkonnektor, til mere end 5.000 matings

Mühldorf am Inn,

For kort tid siden præsenterede virksomheden en nyhed fra produktserien ODU-MAC® Blue-Line, nemlig ODU-MAC® PUSH-LOCK.

Den kompakte hybridkonnektor er nem at betjene, særdeles fleksibel på grund af den lille konstruktion, og konnektoren tåler mere end 5.000 matings. Komponenter skal være mindre og mindre, så derfor spiller dimensionerne en vigtig rolle. ODU-MAC® PUSH-LOCK kan bestykkes med forskellige modulindsatser og opfylder beskyttelsesklasse IP67. Den forholdsmæssigbt store M25 kabeludgang er et ekstra plus.

Kombinationen af Push-Pull-låsen og den modulopbyggede konstruktion er et særligt kendetegn ved den innovative hybridkonnektor. Push-Pull-låsen er enkel, pålidelig og pladsbesparende. Der kan hermed let placeres flere konnektorer ved siden af hinanden. På grund af låsetype og at den minimale isætnings- og udtrækningskraft der kræves, kan konnektoren meget let betjenes med én hånd.

ODU-MAC® Blue-Line

ODU-MAC® Blue-Line produkterne er kendetegnet ved manuel betjening og modulær opbygning. Der er tale om en økonomisk løsning, som gør håndteringen let for brugeren.
"Også ibrugtagningen er let, da modulerne kan blot clipses fast i rammen. Herudover har ODU-MAC® Blue-Line den fordel, at kontakterne kan skiftes fra stiksiden. Det giver mulighed for en enkel afmontering af crimp-
clip-kontakterne selv i konfektioneret tilstand."

Kan kombineres alsidigt
Modulerne kan kombineres alsidigt: Signaler, power, HF-signaler (koax), trykluft, væsker og dataoverførsel. Der kan implementeres op til syv moduler i et individuelt konnektorinterface med den højeste pakningstæthed – og det allerede fra tyktal 1.

Anvendelsesområder for ODU-MAC® PUSH-LOCK
ODU-MAC® PUSH-LOCK kan med sin enkle håndtering og kompakthed anvendes inden for test- og måleteknik f.eks. i rack-systemer, medicoteknik, maskin- og anlægsbyggeri men også i andre særlige anvendelsestilfælde som eventindustrien og datacentre. Brugerne drager fordel af den ukomplicerede håndtering, som gør arbejdsdagen lettere. Inden for eksempelvis medicoteknik er håndteringen med én hånd en vigtig fordel.
På forespørgsel fås ODU-MAC® PUSH-LOCK også i hvid. Der findes op til seks mekaniske kodningsmuligheder, som forhindrer fejlkonnektering. Med over 5.000 matingcykler er det klar, at ODU-MAC® PUSH-LOCK er ekstremt holdbar.

Enkel montering
Apparatdelen fastgøres uden nogen form for boring med bagsiden i monteringsvæggen ved hjælp af et klemmetekniksystem. Både apparatdelen og stikket er nemme at rengøre, da der ikke findes nogen generende skruer. ODU-MAC® PUSH-LOCK er på alle mulige måder et brugervenligt produkt.
Kontakt vores salgsteam på sales@odu.de for at få yderligere informationer, eller få mere at vide her.