Nyheder
News about ODU.

ODU-MAC® Blue-Line præmieret som årets produkt

Mühldorf am Inn,

Mühldorf a. Inn/München. In den 21. afstemning blandt læserne af fagtidsskriftet “Elektronik” fik ODU-MAC® Blue-Line (Modular Attachable Connector) en anden plads som årets produkt 2019 i kategorien elektromekanik. Udmærkelsen tildeles elektromekaniske komponenter, som elektroniske apparater ikke ville fungere uden. Markus Rochau, ODU produktmanager for firkantstikforbindelser modtog i går prisen i kategorien elektromekanik i festlige rammer:

“Vi takker vores kunder for den tillid, de har vist vores produkt, og glæder os enormt meget over denne udmærkelse. Den er et skulderklap til vores teams indsats og er samtidig et incitament til at fortsætte udviklings- og innovationsarbejdet.”

Behovsorienteret stikløsning, når der kun er lidt plads

Ved det individuelle stikforbindelsessystem ved ODU-MAC® Blue-Line er der lagt vægt på, at det skal være nemt at håndtere, både når slutbrugeren skal montere og betjene det. En praktisk fordel ved ODU-MAC® Blue-Line er den særlige kodning, som sørger for, at modulerne indsættes korrekt i rammen. Herudover er der mulighed for at udskifte kontakterne fra stiksiden, hvilket giver mulighed for en enkelt montering eller afmontering. Takket være den unikke ODU spindelteknologi kan brugeren åbne og lukke huset enkelt og ergonomisk. Afhængigt af behovet kan moduler fra områderne signaler, power, højstrøm, koax, medier som luft eller væsker, datarater eller lysbølger kombineres. I øjeblikket er der ved ODU-MAC® Blue-Line med op til 740 kontakter og mindst 10.000 stikcyklusser tale om de mest kompakte hybridstikforbindere på markedet. Få flere informationer på https://www.odu-denmark.dk/produkter-og-loesninger/modulaere-stik/odu-mac-blue-line/

Stikforbindelsesløsningerne i ODU-MAC® Blue-Line anvendes eksempelvis i medicinteknikken som interface mellem røntgenapparat og monitorvogn eller som forbindelse mellem dermatologisk laser og de enkelte applikatorer. Men også i måle- og kontrolteknikken og maskinkonstruktion findes adskillige anvendelsesområder.

I forbindelse med et forvalg nominerer redaktionen på fagtidsskriftet “Elektronik” og den tilhørende onlineportal “elektronik.de” 111 forskellige produkter. De nominerede stammer fra brancherne biler, automatisering, aktive byggeelementer, passive byggeelementer, elektromekanik, embedded design, udviklingssoftware, måleteknik, optoelektronik, sensorteknik og strømforsyning. I sidste ende er det læserne, der afgør, hvem der løber med sejren.

Markus Rochau, produktmanager ODU-MAC Blue-Line og Dominik Weichselgartner, konstruktør