Nyheder
News about ODU.

ODU har fokus på fremtiden, kunden er i centrum

Mühldorf am Inn,

Mühldorf-virksomheden har brugt 20 mio. euro til at udvide sit hovedkvarter til 2019. I øjeblikket udvides allerede pallelageret og overfladebelægning-området. I den nye bygning ved fabriksindgangen vil overfladekontrollen fremover finde sted. Den plads, der hermed er blevet fri, bruger ODU til et super moderne anlæg til båndgalvaniske processer og øger hermed sin kapacitet betydeligt.

Også uddannelsesområdet får et nyt og moderne uddannelsescenter. Uddannelsespladser, undervisnings- og mødelokaler på ét område, som er fem gange så stort som det hidtidige. De studerende kan udfolde sig, lære og være kreative fra april. “Vi fortsætter der, hvor vi slap sidste år – vi udvider vores kapacitet”, bekræfter direktør Dr.-Ing. Kurt Woelfl.

Ordresituationen er meget positiv. ODU er aktive på flere markeder, og er foran alle inden for medicin-, måle- og kontrolteknik og på sikkerheds- og miltærområdet. Også elektromobilitet, bilindustrien og industrielektronikken er stadig vigtige vækstmarkeder. “Vi taler kundernes sprog, søger de korte veje og er til stede lokalt i verden”, siger direktør Denis Giba. ODU har fokus på fremtiden og kundernes projekter.

Sidste år øgede ODU omsætningen med mere end 15% til 200 mio. € i forhold til året før. På verdensplan har ODU 2.300 medarbejdere, heraf er 1.200 beskæftiget på hovedsædet i Mühldorf.

“Og hvis udviklingen fortsætter med at være positiv i de næste måneder, vil vi foretage yderligere investeringer”, udtaler Dr. Woelfl glad. Vi har fået 41 lærlinge i september, og der kommer sandsynligvis yderligere 54 nye lærlinge i år.