Nyheder
News about ODU.

ODU AMC® HIGH-DENSITY MED CAT-6A PERFORMANCE

Mühldorf am Inn,

Dataoverførsel med høj ydeevne på meget lidt plads

Teknologimarkederne er underlagt en konstant stigende vækst i datamængden. Fokus er især rettet mod en hurtig og sikker dataoverførsel. De gængse standardløsninger er ofte ikke tilstrækkelige, eftersom de tekniske krav til robuste og pladsbesparende forbindelsesløsninger i disse anvendelser hele tiden stiger.

ODU tilbyder den ideelle løsning til at opfylde disse krav med de nye 10 GBit/s ethernet-indsatser til ODU AMC® High-Density-konnektorserien. Indsatserne til serien med de robuste cirkulære miniaturekonnektorer sikrer en dataoverførsel med høj ydeevne og opfylder dermed gængse MIL-standarder.

Ud over anvendelse inden for militær- og sikkerhedsteknik tilbyder ODU førsteklasses kvalitetsforbindelser såsom ODU AMC® High-Density-serien, inklusive kabelkonfektionering, overstøbning til standard- og kundespecifikke anvendelser eller Flex-Layer-konfektioner til alle markeder og anvendelser med krævende krav. ODU indbygger sin gennemprøvede kontaktteknologi i kvalitativt eksklusive og pålidelige systemløsninger, der er skræddersyet til kunden.

Overblik over dine fordele:

  • CAT-6A-dataoverførsel med op til 10 Gbit/s*
  • Egnet til kabler med maks. AWG 24
  • Tæthed IP68, 20 m (120 min.)
  • Fleksibilitet: Indbyggede apparatdele kan sluttes til med to forskellige låsetyper: Break-Away eller med ekstra skruelås. Der kan tilbydes to løsningsmuligheder afhængigt af anvendelsestilfældet hos slutkunden.

Få yderligere information om vores ODU AMC®-produktserie på vores hjemmeside, eller kontakt vores salgsteam.

*afhængigt af kabellængden