Nyheder
News about ODU.

Ny teknologi: Silikoneoverstøbte systemløsninger

Mühldorf am Inn,

Anvendelser i medicoteknikken skal opfylde særligt store krav og udsættes meget ofte for kraftige mekaniske og kemiske påvirkninger. For at opfylde disse krav har ODU udviklet silikoneoverstøbte systemløsninger. Den avancerede teknologi er et komplet system af konnektorer, kabler med passende konfektionering og overstøbning samt valgfri mærkning. Den modstandsdygtige systemløsning tåler op til 500 autoklaveringer, ligesom den kan desinficeres ved aftørring, er kemisk bestandig og biokompatibil. Herudover er de nye silikonekonfektioneringer omfattet af medicinteknisk kontrol i henhold til ISO 10993-5. Den unikke overflade er behagelig at røre ved uden klæben eller stick-slip-effekt. Hele systemet er nemt er rengøre og overholder de højeste hygiejnestandarder. Herudover beskytter kabeloverstøbningen mod knæk, som kan beskadige konnektorer og kabler.

Den innovative teknologi egner sig til forskellige standard ODU-produktserier og kundespecifikke løsninger. Her anvendes der processer både med flydende og fast silikone, og produkterne fås over hele verden. Det fleksible design og de fremragende overfladeegenskaber garanterer en sikker og pålidelig forbindelse til medicinske anvendelser.

Kontakt vores salgsteam på cable-assembly@odu.de for at få yderligere informationer, eller få mere at viden her: https://www.odu-connectors.com/silicone-overmolded-system-solutions/