Nyheder
News about ODU.

Ny teknologi: Silikoneomstøbte systemløsninger

Mühldorf am Inn,

Anvendelser i medicoteknikken skal opfylde særligt store krav og udsættes ofte for kraftige mekaniske og kemiske påvirkninger. For at opfylde disse krav har ODU udviklet silikoneomstøbte systemløsninger. Den avancerede teknologi er et komplet system af konnektorer, kabler med passende konfektionering og omstøbning samt påskrift valgfri mærkning. Den modstandsdygtige systemløsning tåler op til 500 autoklavecyklusser, ligesom der garanteres aftørringsdesinficering, kemisk bestandighed og biokompatibilitet. Herudover er de nye silikonekabler omfattet af den nye medicintekniske test i henhold til ISO 10993-5. Den unikke overflade er behagelig at røre ved og forhindrer, at kabler klæber, eller der opstår en stick-slip-effekt. Hele systemet er nemt er rengøre og overholder de højeste hygiejnestandarder. Herudover beskytter kabelomstøbningens form mod knæk, der kan beskadige konnektorer og kabler.

Den innovative teknologi egner sig til forskellige standard ODU-produktserier og kundespecifikke løsninger. Her anvendes der processer både med flydende og fast silikone, og produkterne fås over hele verden. Det fleksible design og de fremragende overfladeegenskaber garanterer en sikker og pålidelig forbindelse til medicinske anvendelser.

Kontakt vores salgsteam på cable-assembly@odu.de for at få yderligere informationer, eller få mere at vide her: https://www.odu-connectors.com/silicone-overmolded-system-solutions/